dimecres, 6 de febrer del 2008

Berni

Hola carapollas.

Ahora sé lo que sentía Rambo cuando venía el hijo de puta del coronel Truman a rallarlo para una nueva misión. En un principio a él siempre le suda la idea, no quiere embarcarse en una nueva aventura obligado por ese viejo plasta cabrón, hasta que reflexiona y se da cuenta que tiene la obligación moral de ir a matar a miles de vietnamitas por ejemplo (todos deberíamos hacerlo algun día). Yo, al igual que Rambo, considero que por un mundo mejor, por una red mejor, tenía que existir este blog. Necesitamos este blog como el agua que respiramos. Sí, aunque considere que el concepto "blog" es una soplapollez que te cagas. Bien, eso sí, decir que este blog es mío. Es mi blog. Se llama Bernicorner y básicamente consistirá en que yo expondré mis escritos, opiniones, proyectos, fotos de mis trabajos manuales...y vosotros sólo tendréis que reír mis gracias, aplaudirme y alabarme en cada respuesta. Será un espacio cultural donde todos aprenderemos mucho. Sí, podeis dar vuestra opinión de muchas cosas, pero no me interesan una puta mierda. Decir también que cualquier critica negativa hacia cualquier cosa que yo escriba será borrada. Sí, yo tengo el poder de borraros lo que me salga de los huevos. Soy el puto amo del blog, el master del universo de esta web, ok?

Ejemplo de mi obra son
varios dibujos que realizé al regresar de mi experiencia espacial cuando fuí abducido por esos ovnis de inteligencia y rabo superior. Y aquí una muestra de mis trabajos manuales con servilletas. Podéis disfrutar de mis servilletas en una exposición todos los jueves de 7 a 8:30 de la mañana (sólo jueves laborales) en el puticlub de carretera "Chochín rumano" de L'Hospitalet al ladito del Alcampo.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

"Son varios dibujos que realizé al regresar de mi experiencia espacial cuando fuí abducido por esos ovnis de inteligencia y rabo superior."

jajajajaj molt bó el teu escrit inaugural Berni, ara que, t'haurás de superar en el següent perque això continui tenint grácia. Vull dir que, no et confíis que per tenir un públic fidel que no t'abandoni mai t'ho has de currar molt, mira els del Tomate sino i... jaja vale prou, era conya home, bé... mig, mig.

M'en vaig a classe, ja ens llegim per aquí!

Anònim ha dit...

jajaja "cocks" que bo!!

Berni, no està mal per començar... jaja... si m'ho permets m'agradaria suggerir que semanalment fessis la crítica de les pel.lícules que anem a veure al cinema i si vols fer alguna crítica amb caràcter retrospectiu endavant. Per cert, com a gran cinèfil que ets, sempre m'he preguntat quina és la teva opinió sobre la gran trilogia de Coppola...

Anònim ha dit...

M'agradaria proposar un nou tema de debat, si m'ho permets, Berni. Ens podries exposar i desenvolupar la teva teoria de que els tios que porten "bosses-bolsos" és perquè no són feliços?

Gràcies.

Anònim ha dit...

Ei doncs lo de fer crítiques de les pelis que veiem em sembla molt bé! Quina pena no haver tingut el blog quan vam veure "Ficció"...

Professor Berni, jo voldría que desenvolupés la seva teoría sobre la no existéncia de pantans a Catalunya, pero sobretot m'interessa la seva opinió sobre el canvi climàtic i les seves posibles conseqüencies a Villa Berni.
Quina explicació troba a tots aquests mesos de sequera? Creu vosté que d'aquí a Setmana Santa haurá plogut?

Opini si us plau.

Anònim ha dit...

Gràcies per donar-me el principal motiu per engegar l'ordinador cada dia jajaja.

Gran presentació i grans expectatives dipositades en aquest blog, yes you can do it!

Aposto per la teoria dels "nois que porten bossa són infeliços", I just can't wait!

Petonets:)

Anònim ha dit...

Berni, puc saber perquè has modificat el text i has esborrat els links per exemple?

BERNI ha dit...

Aviam...jajaja

Laura, no he modificat el text. Es el mateix pero sense espais. Pensaba que ho havies fet tu. Els links si que estan si clikas sobre les paraules "Aqui" i "varios dibujos" et surten. Qui cullons ho ha fet? jajaja

Si, es parlarà de tot. Dels pantans, del Padrino, del canvi climàtic i dels Chonsos que porten bossa-bolsos? Per cert, jo algun dia he comentat algo del tema bolsos-bossa dels tios? si? no ho recordo jajaja, pero ho parlarem.

Si, també parlarem molt de cine. Exemple: Junno. Una guarra de 16 anys es tira al tio mes subnormal i pringat de l'insti i vol donar el nen a una parella formada per una guarra amargada i un capullo de merda que es pensa que es Eric Clapton. Ja esta.

Anònim ha dit...

Hem de discutir el tema de moderar el blog... per començar no pot ser moderat mai per una nazi que esborri coses simplement perque no li agraden (hoooola destructora de links?)

Berni, parlans de les teves pelis preferides o fes un ranking amb les teves 10 millors de la història del cine.